Pen ….Papier…een bak koffie en mijn laptop. 

22 juni 2020

Eindelijk mochten we maandag 1juni weer open! 2e pinksterdag.

Vanaf 12 uur wel te verstaan, dat had meneer Rutte gezegd;-)

En wat een daverende opkomst was er! Wat was dat leuk en hartverwarmend! Het was gelijk druk en jullie stonden met z’n allen heel geduldig te wachten. Want er is nog steeds corona en daar moesten we als horeca-gelegenheid aangepaste maatregelen voor nemen.

Maar de zon scheen volop en iedereen was goed gemutst. Echt supergaaf!

Die 12u was voor mij een zegen want het bleek een enorme rust te geven om ’s morgens alle taarten op tijd af te krijgen. Die verandering heb ik dan ook gelijk doorgevoerd 😉

Nu, drie weken verder, denk ik dat dat een goede modus is. Een enkeling die zijn neus -nog- stoot maar de meeste onder jullie komen gewoon na 12uur. En uiteraard ook een enkeling die dan toch nog even z’n stempel wil drukken door te melden dat dat wel erg laat is voor de koffie……hmm… óf juist ruim op tijd voor de middagkoffie 😉 het is net hoe je het ziet.

Afijn, ik ben erg blij dat jullie weer komen en ik zodoende er alles aan kan doen om de buffer weer op te bouwen om volgend jaar door te gaan.

Iedereen wordt helaas getroffen door corona echter geef ik de moed nog zeker niet op!!

Met wat hard werken van mijn kant, wat geduld en begrip van jullie kant gaan we er iets leuks van maken! Ik ben er van overtuigd dat het kan!!!

Op naar een mooie en zoete zomer.

Monique

20 maart 2020

Verwarrende tijden momenteel, de Koektrommel kan niet open, niemand kan open. Alle horeca-gelegenheden, alle campings, alle winkeltjes noem maar op. Maar helaas is dat de realiteit en zullen we het er mee moeten doen.

De tijd dan maar gebruiken om te brainstormen, om na te denken over de afgelopen paar jaar want die zijn wel omgevlogen! Wát een leuke tijd en vooral, wát een leuke groep klandizie! Haha, ik heb met velen van jullie enorm gelachen! Verhalen gehoord en verhalen gemaakt. Dat was ook de reden van deze blog…zodat iedereen die er op dat moment niet bij zijn ook wat mee krijgen van de leuke voorvallen. Van mijn onhandigheid in de keuken, want er gaat genoeg mis.  Ik heb al tientallen eieren laten vallen, tig jampotjes en zelfs hele taarten! Meestal maak ik er dan ook eerst een foto van en ga dan maar de troep opruimen. Toppunt was wel het winkelwagentje, tot aan de nok toe gevuld, die voor de auto langs wegrolde en tien meter verder met een klap tot stilstand op zijn kant lag….Diepe zucht………… Hoe handig kun je zijn!?

 

Ik hoop komende zomer dan ook weer vaak onhandig te mogen zijn want dat betekent dat de Koektrommel weer open mag, we met z’n allen weer plezier mogen maken, genieten van de mooie fietsroutes en genieten van een bak koffie met een stukje huisgemaakte taart.

Tot snel!!

Monique