Pen ….Papier…een bak koffie en mijn laptop. 

Verwarrende tijden momenteel, de Koektrommel kan niet open, niemand kan open. Alle horeca-gelegenheden, alle campings, alle winkeltjes noem maar op. Maar helaas is dat de realiteit en zullen we het er mee moeten doen.

De tijd dan maar gebruiken om te brainstormen, om na te denken over de afgelopen paar jaar want die zijn wel omgevlogen! Wát een leuke tijd en vooral, wát een leuke groep klandizie! Haha, ik heb met velen van jullie enorm gelachen! Verhalen gehoord en verhalen gemaakt. Dat was ook de reden van deze blog…zodat iedereen die er op dat moment niet bij zijn ook wat mee krijgen van de leuke voorvallen. Van mijn onhandigheid in de keuken, want er gaat genoeg mis.  Ik heb al tientallen eieren laten vallen, tig jampotjes en zelfs hele taarten! Meestal maak ik er dan ook eerst een foto van en ga dan maar de troep opruimen. Toppunt was wel het winkelwagentje, tot aan de nok toe gevuld, die voor de auto langs wegrolde en tien meter verder met een klap tot stilstand op zijn kant lag….Diepe zucht………… Hoe handig kun je zijn!?

 

Ik hoop komende zomer dan ook weer vaak onhandig te mogen zijn want dat betekent dat de Koektrommel weer open mag, we met z’n allen weer plezier mogen maken, genieten van de mooie fietsroutes en genieten van een bak koffie met een stukje huisgemaakte taart.

Tot snel!!

Monique